Η Εταιρεία

 AM AUTO SERVICE I.K.E

Η εταιρεία μας, AM AUTO SERVICE I.K.E με έδρα το Περιστέρι, αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα και ολοκληρωμένα συνεργεία.
Στην εταιρεία μας στο Περιστέρι, από το 2000 ενεργούμε με γνώμονα το δικό σας συμφέρον και την ασφάλεια του αυτοκίνητου σας.

 

Όποια στιγμή και να περάσετε θα βρείτε το έμπειρο προσωπικό μας σε θέση να σας εξυπηρετήσει σε ότι και αν χρειάζεστε σε συνδυασμό με τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και διαγνωστικά μηχανήματα που σας περίμενουν 

Στο σύγχρονο συνεργείο μας προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες επισκευών και συντήρησης του αυτοκινήτου σας, άψογη εξυπηρέτηση, ποιότητα και αξιοπιστία.


Η εμπειρία η τεχνογνωσία μας και η διαρκής ενημέρωσή μας σε ό,τι νέο συμβαίνει στον χώρο του αυτοκινήτου και φυσικά οι καλύτερες τιμές της αγοράς αποτελούν την εγγύηση για την απόλυτη ικανοποίησή σας. 

Η πείρα και η αγάπη μας για το αυτοκίνητο είναι τα στοιχειά που μας χαρακτηρίζουν, και έχουν δημιουργήσει μια σχέση κατανόησης και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

 

Η  άμεση επικοινωνία με τους πελάτες μας σε συνάρτηση με τις υψήλου επιπέδου υπηρεσίες που παρέχουμε είναι τα στοίχεια που μας έχουν κανει πλέον να ξεχωρίσουμε σε όλα αυτά τα χρόνια της πορείας μας στον χώρο, παρόλα αυτά συνεχίζουμε εως και σήμερα με την ίδια όρεξη και το ίδιο μεράκι να είμαστε πάντα στο πλεύρο σας. Εκτος από ολα τα παραπάνω πρέπει να τονίσουμε ότι το συνεργείο μας έχοντας επίγνωση της ιδιαιτερότητας της περιόδου της οποίας διανύουμε δινεί πιστοποιήμενα τις πιο συμφέρουσες οικονομικές προτάσεις της αγοράς.